Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Dalić: “Raduje me što je Oršić ponovno s nama”

Izbornik Zlatko Dalić objavio je popis hrvatske reprezentacije za predstojeće utakmice Lige nacija. Hrvatska idući susret igra 12. listopada protiv Škotske na Maksimiru, a tri dana kasnije ide na gostovanje kod Poljske u Varšavu. Najveće iznenađenje je povratak Mislava Oršića, a pretpoziv je zaradio mladi stoper Hajduka Dominik Prpić.

Podsjetimo, Hrvatska je u rujnu na gostovanju izgubila od Portugala (2:1) u prvom kolu skupine 1 Lige A novog izdanja Lige nacija, dok je u drugom kolu na osječkoj Opus Areni slavila protiv Poljske (1:0). U ostalim susretima skupine Poljska je na gostovanju slavila kod Škotske (2:3), a Portugal je kod kuće pobijedio Škotsku (2:1).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Logično je da smo ostali vjerni kadru koji je odradio kvalitetno okupljanje u rujnu, a dobro je što u odnosu na to okupljanje nemamo novih ozljeda odnosno da su se neki igrači vratili na teren. Nažalost, i dalje smo bez Juranovića i Stanišića na desnoj strani, no vjerujem da s ovim igračima to možemo dobro kompenzirati kao što je to bio slučaj i u rujnu.

Zlatko Dalić

Zaista me raduje što je nakon teške ozljede opet s nama Mislav Oršić, koji se izborio za dobru minutažu u svom klubu, te će nam proširiti opcije na krilnim pozicijama. Rujan nas je napunio novom energijom i optimizmom te sada želimo zadržati taj dobar ritam protiv Škotske i Poljske. Svjesni smo da kroz ove dvije utakmice možemo napraviti značajan korak prema našem cilju, ali protivnike maksimalno poštujemo i znamo da ćemo do željenih bodova moći samo s jednakim pristupom, zajedništvom i fokusom kakav smo imali u Osijeku protiv Poljske.

Zlatko Dalić
Komentari

Povezano