Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Dalić: Smatrao sam da je najmudrije poštedjeti Livaju ove akcije

Izbornik Zlatko Dalić danas je objavio popis igrača koji su pozvani u reprezentaciju Hrvatske za iduće dvije utakmice kvalifikacija za Euro 2024. u Njemačkoj. Na njegovom popisu nije se našlo ime napadača Hajduka Marka Livaje, a sada je na stranici Hrvatskog nogometnog saveza objavljeno i zašto.

“Nakon lipanjskog incidenta na Rujevici i posljedičnog Markovog odlaska iz reprezentacije, smatrao sam da je i zbog reprezentacije i zbog Marka najmudrije poštedjeti ga u ovoj akciji. Poznato je kako smo uvjetno kažnjeni od strane Uefe te bi svaki potencijalni incident mogao rezultirati kaznom da protiv Turske igramo bez gledatelja te smatram da je s obzirom na sve te okolnosti ovo razumna odluka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako sam još u lipnju istaknuo, Marku su vrata reprezentacije ostala otvorena. Nakon rujanske akcije razgovarat ću s Markom o njegovom statusu, jer on ima svoje mjesto u reprezentaciji i želimo da se u njoj osjeća ugodno, kao i svaki reprezentativac“, poručio je izbornik Dalić.

Naime, Livaja je nakon utakmice finala Kupa na Rujevici poveo navijanje uvredljivog sadržaja upućeno prema navijačima Šibenika. Nakon toga je napustio pripreme reprezentacije pred Final Four Lige Nacija nakon situacije u kojoj je nakon konstantnih uvreda s tribina Livaja krenuo u verbalni okršaj s dijelom publike.

Komentari

Povezano