Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Dalot eurogolom donio tri boda Manchester Unitedu

Dvije ili više pobjeda u nizu, nogometaši Manchester Uniteda posljednji puta su vezali u posljednja tri kola prošle sezone, a večerašnjim slavljem kod Sheffield Uniteda to im je napokon pošlo za rukom i u ovoj sezoni.

Do vodstva su Crveni vragovi stigli u 28. minuti, kada je nakon duge akcije lopta u šesnaestercu stigla do Scotta McTominaya, a kapetan reprezentacije Škotske trese mrežu Wesleya Foderinghama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šest minuta potom domaćini su stigli do izjednačenja. Jonny Evans igrao je rukom u vlastitom šesnaestercu, a kazneni udarac precizno je izveo Oliver McBurnie za 1:1. Momčadi su bile gotovo ravnopravne kroz cijelo prvo poluvrijeme, uz nekoliko promašenih prilika na obje strane.

U nastavku je na terenu bolje stajala gostujuća momčad. Igrači Erika ten Haga veću želju za nadigravanjem i napadačkom igrom okrunili su u 77. minuti. Lopta je nakon jednog prekida ostala u krugu šesnaesterca Sheffielda, dugo su gosti pleli mrežu, da bi se Diogo Dalot odlučio na udarac s 20 metara iskosa s lijeve strane i maestralno pogodio suprotni gornji kut Foderinghamovih vratiju za veliko slavlje navijača Manchester Uniteda.

Ovim trobodom gosti su došli do devetog mjesta na ljestvici s 15 bodova na kontu, dok Sheffield United ostaje sam na začelju s tek jednim remijem u devet odigranih utakmica i gol razlikom -17.

Komentari

Povezano