Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Đalović: “Hajduk godinama ima najboljeg igrača u ligi, a sveli smo ih na jednu-dvije prilike”

Rijeka i Hajduk remizirali su na Rujevici rezultatom 0:0 u pretposljednjoj utakmici osmog kola HNL-a. Susret bez previše šansi bio je okarakteriziran prvenstveno s kvalitetnim obrambenim predstavama obje ekipe, a evo što je rekao Rijekin trener Radomir Đalović.

Mislim da je bio jedan derbi, tvrda utakmica, mi smo htjeli otpočetka biti ofenzivni, ali nešto se pitalo i Hajduk. Pokazali su da su čvrsti, u drugom poluvremenu smo napravili izmjene i tražili pobjedu. Vidjeli ste da smo imali i izvrsnu priliku pred kraj utakmice, ali mislim da je ovaj rezultat najrealniji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nismo mogli ostvariti svoju igru kao u prethodnim utakmicama, malo smo se mučili, ali Hajduk je dobro stajao kao što stoji dobro i cijelo prvenstvo. Moji igrači su dali sve od sebe i borili se. Idemo dalje, moramo nastaviti trenirati i okrenuti se prema Koprivnici.

Je li vas Hajduk iznenadio svojim pristupom?

Spremali smo se tijekom tjedna za sve varijante, brzo smo reagirali i igrali kako treba da nas ne ugroze puno. Imaju oni klasne igrače koji su prošli puno, iskusni su i to je isto njihova velika kvaliteta.

Obrambeni dio momčadi stvarno dobro izgleda.

Obrana je djelovala odlično, ali kreće od prvog igrača i to je naš cilj. Moramo nastaviti ovako. Hajduk je dobar i godinama ima najboljeg igrača u ligi, a sveli smo ih na jednu-dvije prilike. Ostaje žal za nešto više, ali moramo ići dalje. Slaven će biti teška utakmica, morat ćemo pokazati karakter protiv ekipe koja se pokazala dobro protiv Dinama. Jako ćemo trenirati ovaj tjedan da ovaj dio prvenstva završimo kako spada.

Komentari

Povezano