Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Đalović: “Noćna mora, izgledalo je kao da igramo s Real Madridom”

U uzvratnoj utakmici kvalifikacija za Konferencijsku ligu, Rijeka je u Ljubljani teško nastradala i doživjela najteži europski poraz u povijesti kluba, izgubivši rezultatom 5:0. Nakon što je prva utakmica na Rujevici prije 7 dana završila rezultatom 1:1, obje su ekipe imale imperativ pobjede, no u 90 i više minuta na terenu je postojala samo jedna ekipa. Potpuno utučeni trener, Radomir Đalović, dao je kratku izjavu nakon utakmice.

Noćna mora. Ispričavam se svima kojima Rijeka nešto znači. Izgledalo je kao da igramo s Real Madridom. Obrana koja u prvenstvu nije dobila, primila je gol u drugoj minuti. Nitko od igrača ne može vjerovati što im se dogodilo. Što sam rekao na poluvremenu? Da pokažu da su muškarci, da napravi faul! Nekima glave nisu tu. Franjo Ivanović je odigrao posljednju utakmicu, riskirao je transfer i karijeru. Želio je, ali u glavi nije bio tu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Radomir Đalović

Kratko je prokomentirao i nadolazeći derbi protiv Dinama te se osvrnuo na sportsku politiku kluba.

Dinamo? Ako igrači sami ne mogu naći motiv i pokazati da je ovo bio košmar… Ne možeš igrati najvažniju utakmicu i gubiti u prvoj minuti. Možda nam nedostaje jedan karakterniji igrač, koji može sve držati na okupu. Od napadača sada imamo samo Andrića, kojem još treba vremena. To nije poraz sportske politike. Dogodio se Obregon, a nije se znalo da će Ivanović otići. Ali uvjeren sam da će klub naći drugog napadača.

Radomir Đalović
Komentari

Povezano