Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Đalović uoči Hajduka: “Ova utakmica nosi isto bodova kao ona protiv Šibenika”

Najveći derbi osmog kola SuperSport HNL na Rujevici u nedjelju igraju Rijeka i Hajduk. Dvije vodeće i jedine neporažene momčadi trenutno su četiri boda ispred aktualnog prvaka Dinama.

Trener Rijeke, Radomir Đalović je najavio susret Jadranski derbi:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jadranski derbi je jedna izuzetno važna utakmica za nas, ali utakmica koja ništa ne rješava. Utakmica je to koja nosi tri boda kao što je nosila i prethodna protiv Šibenika. Momčad je pred Hajduk trenirala dobro i nemamo nekih većih problema. Maksimalno smo koncentrirani i dat ćemo sve od sebe za uspjeh i da ostanemo na poziciji na kojoj smo sada.

Radomir Đalović

Ovakve utakmice znaju nositi pritisak:

Ponekad je i pritisak dobar. Dosta mojih igrača je igralo ovakve utakmice i ranije. U pripremi ćemo napraviti sve kao i za svaku utakmicu. Očekujem od igrača veći impuls s obzirom na to da je derbi i što je s druga strane momčad koja je osvojila isto bodova kao i mi i ima dobrog trenera. Tu su i iskusni igrači, Rakitić, Krovinović, Livaja, Uremović. To mojim igračima mora biti dovoljan motiv pred našim navijačima. Pripremali smo se isto kao i za svaku utakmicu, ali nadam se da će igrači biti još više željniji i gladniji uspjeha. I dati ono nešto više za dobar rezultat.

Radomir Đalović

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano