Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Đalović uoči Olimpije: “Kvalitetni su, ali mi smo puni samopouzdanja”

Ispred Rijeke je utakmice sezone protiv ljubljanske Olimpije. U sklopu playoffa Konferencijske lige Rijeka će dočekati Olimpiju u potrazi za mjestom u europskim skupinama. Utakmicu je najavio trener Rijeke Radomir Đalović.

Očekuje nas jako bitna utakmica za naš klub. Pratili smo Olimpiju, imamo puno informacija o njima i mislim da smo spremni. Ova dva dana smo odlično trenirali i očekujem da odigramo dobru utakmicu kao što je to bilo protiv Istre 1961.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rijeka je za vikend uvjerljivo svladala Istru u Supersport HNL-u.

Poslije takve pobjede neupitno je da igračima poraste samopouzdanje. Vidjeli smo to na treninzima u ova dva dana, a očekujem od igrača da tako nastave protiv Olimpije i u utakmicama koje nas očekuju do reprezentativne stanke. Olimpija je ozbiljna momčad, igraju se dvije utakmice i sigurno ništa neće biti riješeno ovog četvrtka.

Olimpija sigurno neće biti lagan zadatak.

Kompaktna su momčad s puno stranaca koji posjeduju individualnu kvalitetu. Imaju reprezentativca Slovenije u zadnjoj liniji, dobrog golmana, s ozbiljnim treningom što njihovi rezultati i pokazuju. Poštujemo ih, cijenimo ih, ali najviše vjerujem u svoju momčad od koje očekujem da se pokaže u svom najboljem izdanju.

Komentari

Povezano