Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Damir Krznar dobio otkaz u Celju

Hrvatski trener Damir Krznar i njegov pomoćnik Mihael Mikić iznenada su dobili otkaz u Celju. Naime, klub ih je odlučio otpustiti nakon što je Španjolac Albert Riera postao slobodan. Španjolac Riera je nekadašnji trener Celja, koji je prošlu sezonu proveo vodeći francuski Bordeaux. No, nakon što je francuski klub bankrotirao i raspao se, Riera je postao slobodan, te su Slovenci brzo reagirali i odlučili ga vratiti.

Krznar je s Celjem prošle sezone osvojio naslov prvaka Slovenije, a u ovoj je prošao kvalifikacijsko pretkolo Lige prvaka, izbacivši estonsku Floru ukupnih 7:1. Krznar je preuzeo Celje 11. listopada prošle godine. Pod njegovim vodstvom, ekipa je odigrala 30 utakmica, ostvarivši 19 pobjeda, šest remija i pet poraza. U svojoj karijeri također je bio trener Dinama, Dinama 2 i Maribora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo je vrlo zanimljiva odluka vodstva Celja, budući da je Krznar imao zadovoljavajuće rezultate u prošloj sezoni te je i u ovoj krenuo obećavajuće. Celje za tri dana igra protiv Slovan Bratislave u kvalifikacijama za Ligu prvaka.

Komentari

Povezano