Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Damir Martin osvojio 11. mjesto u svom posljednjem nastupu na Olimpijskim igrama

Hrvatski veslač Damir Martin osvojio je peto mjesto u B finalu utrke samca te ukupno 11. mjesto na Olimpijskim igrama u Parizu. Rumunj Mihai Chiruta bio je najbrži u B finalu, dok su drugo odnosno treće mjesto zauzeli Danac Sverri Nielsen i Japanac Ryuta Arakawa.

Martinu su ovo bile četvrte, a izgledno i posljednje Olimpijske igre na kojima je nastupio. To je dao nagovijestiti nakon ispadanja u polufinala kada je izjavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio sam spreman, još sam spreman, ali došla su neka nova vremena, novi klinci su preuzeli vrh svjetskog veslanja. Mislim da je moja veslačka priča s ovim zaokružena i završena. Prvo ću malo smiriti emocije, odveslati B finale, a onda, kad se vratim u Hrvatsku, vidjet ću što i kako dalje. Uzet ću godinu dana slobodno da se odmorim od svega. Nakon toga ću donijeti odluku.

Podsjetimo, našem 36-godišnji veslač u Londonu 2012. osvojio je srebro u četvercu na pariće zajedno s Martinom i Valentom Sinkovićem te Davidom Šainom, četiri godine kasnije u Rio de Janeiru je bio srebrni u samcu, dok je na prošloj olimpijadi u Tokiju bio treći također u samcu.

Komentari

Povezano