Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Dana White napokon objavio glavnu borbu večeri za veliki UFC 300; fanovi bijesni

Nakon što je danas u ranojutarnjim satima završila UFC 298 priredba, predsjednik največe MMA organizacije na svijetu Dana White je objavio vijest koja se dugo čekala.

UFC 300 je najvljivan kao najveća priredba u povijesti organizacije te je cijeli card prepun atraktivnih borbi, ali do jutros je mjesto glavne borbe večeri ostalo upražnjeno. Najavljivale su se razne megaborbe, a na kraju je White jutros objavio da će glavna borba večeri biti za pojas poluteške kategorije (do 93 kilograma) između Alexa Pereire i Jamahala Hilla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poatan” Pereiri će to biti prva obrana pojasa nakon što je u studenom prošle godine osvojio titulu nakon nokauta nad Jirijem Prochazkom. S druge strane, Hill će pokušati postati po drugi put u svojoj karijeri prvak UFC-ove poluteške kategorije; prvi put je postao prvak prije 13 mjeseci kada je svladao Glovera Texeiru, ali nakon toga se ozlijedio zbog čega je je ostao bez titule te mu je to bila posljednja borba kojuj je odradio.

Fanovi MMA nisu s oduševljenjem prihvatili ovu vijest. Čim je UFC objavio da će ovo biti glavna borba najveće priredbe u povijesti organizacije, mnogi su počeli iskazivati svoje nezadovoljstvo na društvenim mrežama govoreći da ova borba nije dostojna da predvodi priredbu. Također smatraju da Hill nije dovoljno velika zvijezda jer su se kroz medijske natpise spominjala znatno popularnija imena koja su mogla predvoditi UFC 300.

Komentari

Povezano