Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Danas počinje prodaja ulaznica za Hrvatsku, ali HNS opet skriva vrijeme

Jučer je Zlatko Dalić objavio popis reprezentacije Hrvatske za utakmice u Ligi nacija protiv Škotske i Poljske. Vatreni će igrati u Zagrebu na Maksimiru protiv Škotske dok će susret protiv Poljaka biti u Varšavi.

Danas je u planu početak prodaje ulaznica za utakmicu Hrvatska – Škotska koja se igra 12. listopada od 18 sati. HNS je jučer na svojim društvenim mrežama objavio detalje o prodaji:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U utorak, 24. rujna počinje prodaja ulaznica za listopadske utakmice Vatrenih u Ligi Nacija, protiv Škotske u Zagrebu i Poljske u Varšavi! Prodaja ulaznica bit će organizirana putem interneta na HNS-ovom portalu za ulaznice te na benzinskim crpkama Petrol Hrvatska u Zagrebu (od 14:00 sati na lokacijama Resnik, Branimirova jug, Remetinečka, Škorpikova i Jablanovec).

HNS

HNS je ovdje rekao kada počinje fizička prodaja ulaznica na benzinskim crpkama, ali ponovno nije jasno definirao kada počinje prodaja ulaznica putem interneta koju većina navijača preferira. Ovima se nastavlja HNS-ovo “prekrivanje” početka prodaja ulaznica i tako se nastavlja prilično čudno ponašanje koje je počelo prošle godine kada je bio skandal oko prodaje ulaznica za susret protiv Turske na Opus Areni.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano