Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Dani Olmo hat-trickom pokvario debi Harryja Kanea

U njemačkom Superkupu sastali su se Bayern i osvajač kupa RB Leipzig. Bio je to debi Harryja Kanea za minhenski klub. Njegov debitantski nastup je pokvario Dani Olmo koji je s tri pogotka predvodio RB Leipzig do pobjede.

Krenulo je idealno za Leipzig koji već u trećoj minuti poveo. Strijelac je bio Olmo koji je najbolje reagirao nakon prekida Benjamina Henrichsa i doveo goste u prednost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bayern je nakon toga uspostavio dominaciju i redao promašaje. Dva najveća promašaja imao je Mathys Tel koji je u 16. i 24. minuti iz dobrih pozicija promašivao.

Kazna za promašaje stigla je krajem poluvremena kada je opet fantastično reagirao Olmo. Timo Werner mu je dodao loptu, a Olmo se fantastičnim okretom riješio dvojice čuvara i matirao Svena Ulreicha za 2:0 Leipziga na poluvremenu.

Utakmicu života Olmo je dovršio u 68. minuti. Tada je sigurno realizirao kazneni udarac te potvrdio pobjedu i novi trofej Leipziga. Olmo je igru napustio u 78. minuti uz pljesak rasprodane Allianz Arene.

Kane je u igru ušao u 63. minuti, no nije imao priliku previše pokazati. Englez je imao samo tri dodira s loptom. Ostalo je 3:0 za Leipzig koji je odličnom predstavom Olma osvojio još jedan trofej.

Komentari

Povezano