Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

VIDEO Daniel Dubois izdominirao i brutalno nokautirao Anthonyja Joshuu

Na Wembleyju, pred nevjerojatnih 96 tisuća ljudi, Anthony Joshua (28-4) i Daniel Dubois (22-2) odmjerili su snage za IBF pojas u teškoj kategoriji. Dubois je izdominirao Joshuu i brutalno ga nokautirao u petoj rundi.

Odmah u prvoj rundi ”AJ” je bio u velikim problemima. Na samom kraju runde, Dubois ga je pogodio teškim desnim krošeom, a Joshua je završio na podu. Sudac mu je odbrojavao, a kada se Joshua pridigao – zvono je označilo kraj runde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Druga runda protekla je u nešto mirnijem tonu, no opet je Dubois ostavio bolji dojam. U trećoj dionici, Joshua je ponovno završio na podu i to na samom kraju runde. ”Dynamite” ga je uzdrmao ljevicom i bacio u nokdaun.

Ista stvar se dogodila na startu četvrte runde i to čak dva puta. No, Joshua se nije predavao, iako je Dubois bio osjetno bolji boksač.

Ali, to je samo bila odgoda neminovnog poraza za Joshuu. Tako je Daniel Dubois u petoj rundi brutalno nokautirao Anthonyja Joshuu i potvrdio titulu IBF-ovog teškaškog prvaka.

Naime, Dubois je protiv Filipa Hrgovića osvojio privremeni pojas, no kako se Oleksandr Usyk odrekao IBF-ovog pojasa zbog revanša s Tysonom Furyjem, tako je ”Dynamite” postao prvak.

Sada je to i potvrdio te vjerojatno izborio meč s pobjednikom Usyk-Fury 2, koji je na rasporedu 21. prosinca.

Inače, bila je ovo Duboisu 22. pobjeda u karijeri. S druge strane, Joshua je upisao svoj četvrti poraz te se čini kako je kraj velike karijere sve bliži.

Komentari

Povezano