Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Daniel Dubois svladao Filip Hrgovića tehničkim nokautom

U sunaslovnoj borbi večeri, priredbe koju predvode Deontay Wilder i Zhilei Zhang, gledali smo okršaj za IBF-ov privremeni pojas u teškoj kategoriji. Snage su odmjerili Filip Hrgović i Daniel Dubois, a hrvatski borac poražen je prekidom u osmoj rundi.

U meč se odmah krenulo vatreno. Oba borca nametnula se jak tempo, Hrgović je bio nešto bolji i uzeo uvodnu rundu. Ipak, druga dionica pripala je Duboisu koji je s nekoliko dobrih udaraca pri kraju uzeo rundu. Hrgoviću se tada otvorila i posjekotina iznad desnog oka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U iduće dvije runde, gledali smo nastavak odličnog meča. Oba borca pogađala su u serijama te je jako teško bilo za procijeniti tko je uzeo koju rundu. U petoj rundi, Hrgović je odlično izgledao i s nekoliko zadnjih direkata uzeo je ovu dionicu.

Šesta runda bila je podosta izjednačena, no u sedmoj je Hrgović bio u teškim problemima. Dubois ga je nekoliko puta opasno uzdrmao, no Filip nije pao. Bila je ovo čista runda za Britanca.

Osma runda ujedno je označila i kraj meča. Hrgović je bio vidno u problemima, a oba oka bila su mu zatvorena. Shodno tome, sudac je na trenutak prekinuo borbu i pozvao doktora. Doktor je odlučio prekinuti borbu i Hrgović je tako upisao prvi poraz u karijeri.

Daniel Dubois je, ovom pobjedom, osvojio privremeni IBF-ov pojas u teškoj kategoriji.

Komentari

Povezano