Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

David Beckham u Miamiju gradi malu Barcelonu. Stigao i Luis Suarez

Vijest koja je bila najavljena još 22. prosinca prošle godine, sada je dobila i svoju službenu potvrdu: Luis Suarez novi je igrač Inter Miamija.

Urugvajac će postpisati jednogodišnji ugovor koji ima mogućnost produženja za dodatnih godinu dana. U klubu vlasnika Davida Beckhama pridružit će se starim prijateljima Sergiu Busquetsu, Jordiju Albi i naravno – Lionelu Messiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U videu najave dolaska Suareza u Miami, sam Urugvajac je rekao kako su se nakon posljednje zajedničke odigrane utakmice, dogovorili kako će se ponovno negdje okupiti i zaigrati, a za to je trebalo proći nekoliko godina. Točnije, Messi i Suarez na teren su zadnji puta istrčali 7. srpnja 2020. godine u ligaškom susretu protiv Alavesa i pobjedi 5:0.

MLS sezona starta 22. veljače što znači da će Suarez imati dovoljno vremena pripremiti sebe i svoje koljeno koje ne može igrati na travnjacima s umjetnom podlogom, a prije toga će se priključiti Interu koji je na svjetskoj turneji. Sinoć su igrali protiv reprezentacije El Salvadora u utakmici koja je završila rezultatom 0:0, a slijedi još gostovanje kod Dallasa, Al-Hilala i Al-Nassra Cristiana Ronalda u Saudijskoj Arabiji, reprezentacije Hong Konga, Vissel Kobeja te Messijevog prvog kluba, Newell’s Old Boysa 15. veljače.

Komentari

Povezano