Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Davor Mladina preuzima klupu Rudeša

Novi – stari trener Rudeša postat će Davor Mladina. Nakon što je uveo klub u najviši rang, Mladini nije ponuđen novi ugovor te je klupu preuzeo Robert Prosinečki.

Nakon što to nije dobro ispalo, Rudeš se odlučio za povratak Mladine koji je dosada vodio Dugopolje. Iz njegovog sada već bivšeg kluba su se oglasili ovim priopćenjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zahvaljujem se u svoje osobno i u ime kluba treneru Mladini na vrlo kvalitetnoj suradnji. Sporazumno smo raskinuli ugovor jer sam kontaktiran od predsjednika NK Rudeš gospodina Joea Šimunića o njihovoj ideji za suradnjom sa gospodinom Mladinom oko čega smo vrlo brzo postigli dogovor. Trener Mladina, premda se u Dugopolju zadržao vrlo kratko na mene je ostavio duboki utisak, radi se o vrlo kvalitetnom nogometnom stručnjaku i velikom gospodinu. Nadam se da će nam uskoro putevi ponovno sresti. Želim mu sve najbolje u nastavku karijere!

Mladina već ima iskustva u HNL-u, primarno s Hrvatskim Dragovoljcem. Također, Mladina je iskusan u borbi za ostanak te će biti od velike pomoći Rudešu u jako teškoj borbi za ostanak.

Komentari

Povezano