Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
VijestiZanimljivosti

De Bruyne demantirao da je pomagao pisati pjesmu Drakeu, riječ je o nevjerojatnoj slučajnosti

Nakon što je danas Drake objavio svoj novi EP „Scary Hours 3“, nogometni svijet je zaintrigirala činjenica da je Kevin De Bruyne naveden kao autor teksta na pjesmi „Wick man“.

Nakon cijelog dana špekuliranja kako je došlo do ove suradnje, Kevin De Bruyne se na svom X (Twitter) profilu sam oglasio i razjasnio cijelu situaciju. Prvo se našalio da je Drake trebao „asistenciju“, ali na kraju je ipak demantirao ov priču napisavši: „Nastranu sve šale, to nisam ja. Ali sam veliki fan!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju riječ je o nevjerojatnoj slučajnosti. Pod zaslugama je napisano K. De Bruyne što se nije odnosilo na veznjaka Manchester Cityja, nego na Koena De Bruynea. Riječ je o jazz izvođaču iz Belgije koji je preminuo 1977. u 31. godini života. U pjesmi je Drake koristio dio njegove pjesme “Landscape” zbog čega je ovaj belgijski glazbenik naveden među zaslužnim autorima za pjesmu.

Izgleda da je na kraju Kevin Durant jedini sportaš koji je uključen kod izrade ovog EP-a. Naime, košarkaš Sunsa je izvršni producent ovog projekta.

Komentari

Povezano