Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

De Jong i Bagnis izborili glavni ždrijeb Umaga

Mečevima od 16 sati krenulo je finalno kolo kvalifikacija za Plava Laguna Croatia Open u Umagu. Na Grandstandu su se sastali Čileanac Tomas Barrios Vera koji je izbacio našeg Ninu Serdarušića i Jesper de Jong, dok su na terenu broj jedan igrali Timofey Skatov i Facundo Bagnis.

U meču koji je krenuo nešto ranije de Jong je u dva sigurna seta izbacio drugog nositelja kvalifikacija Barriosa Veru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvom setu egal je trajao do rezultata 2:2. Tada de Jong diže razinu igre i s četiri gema u nizu uzima prvi set.

Nastavak nije previše promijenio stanje na terenu. De Jong je dva puta oduzeo servis Čileancu, dok je svoj izgubio jednom pa je sa 6:4 osigurao mjesto u glavnom ždrijebu Umaga.

U drugom meču od 16 sati sastali su se Bagnis i Skatov. Bagnis je u prvom kolu izbacio Francesca Maestrellija, dok je Skatov izbacio pobjednika Road to Umag Jerku Brkića.

Skatov je u prvom setu prvi oduzeo servis protivniku. Dogodilo se to pri rezultatu 5:5 te je Kazahstanac nakon toga mirnim servis gemom uzeo prvi set.

U drugom setu oba tenisača nisu tako dobro držali svoj servis. Skatov je čak tri puta gubio svoj servis, dok je Bagnis to učinio dva puta pa je sa 6:4 odveo meč u odlučujući set.

Tamo je Bagnis bolje otvorio i brzo pobjegao na 3:0. Skatov odmah uzvraća sa svoja dva gema u nizu, ali već u idućem gemu ponovno gubi svoj servis i Bagnis bježi na 5:2. Do kraja seta Bagnis je još jednom oduzeo servis Kazahstancu i sa 6:2 osigurao mjesto u glavnom ždrijebu.

Komentari

Povezano