Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

De Laurentiis uoči utakmice s Juventusom: “Ne možete osvojiti Scudetto bez varanja.”

Sutra će nam talijanska Serie A prirediti spektakl u vidu dvoboja aktualnog talijanskog prvaka Napolija i Juventusa.

Predsjednik Napolija Aurelio De Laurentiis je uoči utakmice istupio u medije s kontroverznom izjavom kako se Scudetto ne može osvojiti bez varanja izjavivši sljedeće:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ne možete osvojiti Scudetto bez varanja. Za osvajanje je potreban određeni skup uvjeta, koji neće uvijek biti isti. A igrači, čak i ako nije bilo velikih promjena u sastavu, ne odgovaraju uvijek na isti način.”

De Laurentiis za Football Italia

Nadalje, izjavio je kako se dosta klubova bori kako pronaći način za poboljšanje momčadi, a oni su imali tu sreću dovođenja nekih igrača iz Europe koji su nastavak karijere tražili pod drugim nebom.

“Imali smo sreću pronaći igrače iz momčadi u Europi kojima nije išlo osobito dobro u njihovim prvenstvima. Imali smo i ono malo sreće, koja uvijek treba u životu. Bez te sreće, ne dobivate često one čarobne kombinacije koje su vam potrebne da biste uspjeli.”

De Laurentiis za Football Italia

Što je u trenutnom kontekstu za Serie A istina. Puno teže privlače igrače ekstra kvalitete u svoju ligu s obzirom na to da će igrači radije za svoju destinaciju odabrati primjerice Englesku ili Španjolsku.

No, svojom izjavom će zasigurno “zapaliti” internet i sve je spremno za sutrašnji derbi.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano