Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

De Rossi dobio otkaz na klupi Rome poslije samo devet mjeseci

Nogometaši Rome su jako loše otvorili novu sezonu pa bez pobjede i sa samo tri boda poslije četiri kola zauzimaju tek 16. mjesto Serie A. Nakon što su proteklog vikenda remizirali protiv Genoe rezultatom 1:1 i to primljenim pogotkom u 96. minuti, čelništvo rimskog kluba se odlučilo na promjene.

Jutros je tako stigla neočekivana vijest kako je Daniele De Rossi dobio otkaz na klupi voljene ”Vučice”. 41-godišnjak je za kormilo Rome došao u siječnju 2024. godine kao zamjena za Jose Mourinha, a od tada do danas je Romu vodio na okruglih 30 utakmica. Momčad je odveo do 14 pobjeda, devet remija i sedam poraza što nestrpljivom vodstvu kluba nije bilo dovoljno dobro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Roma objavljuje da je smijenila Danielea De Rossija s uloge glavnog trenera prve momčadi. Klupska odluka donesena je u interesu momčadi, kako bis što prije, u trenucima kad je sezona tek na početku, krenuli željenim putem. Danieleu, koji će uvijek biti kao kod kuće u ovom klubu, od srca zahvaljujemo na radu koji je posljednjih mjeseci obavljen sa strašću i predanošću, navodi se u priopćenju.

Roma

Prije Rome, De Rossi je još vodio samo SPAL između listopada 2022. i siječnja 2023. godine.

Prema informacijama koje donosi Sky Italia, klub je već kontaktirao dvojicu hrvatskih stručnjaka, Ivana Jurića i Edina Terzića.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano