Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

De Rossi i Roma nastavljaju suradnju

Daniele De Rossi će do daljnjega voditi Romu, a to je potvrdio i sam klub. Iako se ne znaju detalji o duljini ugovora, jasno je da će De Rossi, koji je prvotno došao kao privremeno rješenje, dobiti puno povjerenje uprave za vođenje kluba.

Legendarni talijanski veznjak gotovo je cijelu svoju karijeru proveo u Romi, gdje je skupio čak 616 nastupa upisavši 63 pogotka i 60 asistencija. Italiju je predstavljao 117 puta zabivši 21 pogodak. Klupska legenda Rome dobila je priliku nakon odlaska Joséa Mourinha i objeručke ju je iskoristila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 17 utakmica na klupi upisao je 12 pobjeda, tri remija i dva poraza. U Serie A se nalaze na petom mjestu s mogućnosti napretka, a s obzirom na trenutne okolnosti, Talijani će svakako dobiti dodatno mjesto u Ligi prvaka tako da bi prema trenutnom stanju trebali gledati i Romu u najvećem klupskom natjecanju.

U Europskoj ligi su prošli četvrtfinalni okršaj s Milanom, a sada ih u polufinalu čeka pravi test i repriza prošlogodišnjeg dvomeča – dvoboj s još uvijek neporaženim Bayer Leverkusenom.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano