Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Dejan Lovren pocrvenio u pobjedi Lyona; Doumbia zabio četiri gola

Vodeći trojac francuskog nogometnog prvenstva, PSG, Nice i Monaco ostvario je pobjede u susretima 17. kola francuskog nogometnog prvenstva. PSG je pobijedio Metz s 3:1, Nice je sa 2:0 porazila Lens, dok je Monaco na gostovanju slavio protiv Toulousea sa 2:1.

Francuski prvak je na Parku prinčeva tek u drugom poluvremenu slomio Metz. Vitinha je doveo PSG u vodstvo u 49. minuti, da bi Kylian Mbappe u 61. povisio na 2:0. Matthieu Udol je golom u 72. minuti vratio nadu gostima, no Mbappe je drugim golom na utakmici u 83. minuti razriješio sve dvojbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U susretu između Toulousea i Monaca sva tri gola su pala u prvom dijelu. Domaćin je poveo u 5. minuti golom Franka Magrija, no Monaco je do poluvremena okrenuo rezultat golovima Wissama Ben Yeddera. Gosti su od 52. minute igrali bez isključenog Aleksandra Golovina.

Lyon je nastavio pobjednički niz i protiv Nantesa slavivši sa 1:0 što je bila treća uzastopna pobjeda “lavova”. Pogodak odluke zabio je Alexandre Lacazette u 49. minuti. Lyon je od 82. minute igrao s igračem manje nakon što je zbog oštrog prekršaja isključen bivši hrvatski reprezentativac Dejan Lovren.

Kolo je obilježio veznjak Bresta Kamory Doumbia koji je u 4:0 pobjedi protiv Lorienta zabio sva četiri gola i to sva četiri u prvom poluvremenu.

Malijac je bio strijelac u 22. minuti, tri minute kasnije, u 29. i 45. minuti. Doumbia je tako postao tek drugi igrač koji je zabio četiri gola u prvom poluvremenu u susretu Ligue 1 u posljednjih 60 godina, nakon Edinsona Cavanija kojem je to uspjelo u rujnu 2016. u dresu PSG-a protiv Caena.

Komentari

Povezano