Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Detroit opet poražen, mladi Wembanyama u 24 minute oborio rekord lige

U Bostonu su sinoć igrali Celticsi protiv Detroit Pistonsa koji su u ovu utakmicu ušli s 27 poraza u nizu. Celticsi su bili ogromni favoriti u ovom susretu, ali do pobjede su došli van regularnog dijela jer je Bojan Bogdanović izjednačio rezultat pet sekundi prije kraja.

Bogdanović je imao dobar susret te upisao 17 poena uz 12 skokova i 6 asistencija. Hrvatu je ovo bio drugi najveći broj skokova i četvrti najveći broj asistencija u NBA karijeri, ali to nije bilo dovoljno da Detroit izbjegne svoj 28. poraz u nizu (128:122). Kod Bostona su najbolji bili Kristaps Porzingis (35 poena, 8 skokova i 1 asistencija) i Jason Tatum (31 poen, 7 skokova i 10 asistencija).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U predzadnjoj utakmici večeri, San Antonio Spursi su na gostovanju svladali Portland Trail Blazerse 118:105, a fantastičnu utakmicu je odigrao rookie Spursa Victor Wembanyama. Francuz je u samo 24 minute na terenu upisao 30 poena uz 6 skokova, 6 asistencija i 7 blokada te ispisao povijest kao prvi igrač u povijesti lige koji je u manje od 30 minuta upisao 30 poena i 7 blokada.

Komentari

Povezano