Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Di Marzio: Manchester City zaključuje posao s Danijem Olmom

Dani Olmo jedan je od najboljih igrača ovog Europskog prvenstva. Svojim igrama za Španjolsku je skrenuo pažnju europskih velikana na sebe te ga prema svemu sudeći čeka transfer.

Kako javlja Gianluca Di Marzio, Manchester City bi već do utorka mogao realizirati posao dovođenja Olma u svoje redove. Olmova izlazna klauzula u Leipzigu iznosi 60 milijuna eura, a trajala je do 15. srpnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No kako se Španjolska plasirala u finale, produljena je za pet dana, dakle do 20. srpnja. Inače, Olmov ugovor s Leipzigom traje do ljeta 2027. Priča o transferu Olma važna je i za Dinamo kojem bi u slučaju da se ovo realizira pripalo više od šest milijuna eura.

Olmo je u RB Leipzig došao u siječnju 2025. u transferu vrijednom 29 milijuna eura. Od tada je za njemački klub skupio 148 nastupa u kojima je zabio 29 golova i dodao 34 asistencije.

Na ovom Europskom prvenstvu Olmo je zabio tri gola te je s još pet igrača izjednačen na vrhu ljestvice najboljih strijelaca. Sada bi nakon više od četiri godine mogao napusitit Leipzig za jedan od najjačih klubova današnjice.

Komentari

Povezano