Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Diego Godin se vratio nogometu

Samo par sati prije početka utakmice osmine finala Lige prvaka između Intera i Atletico Madrida, stigla je informacija kako se jedan nogometaš koji je branio boje oba kluba vratio nogometu. Riječ je, naravno, o Urugvajcu Diegu Godinu.

Prije samo sedam mjeseci smo pisali o tome kako je legendarni stoper završio nogometnu karijeru, međutim sada se vraća na travnjake. Godin će do kraja 2024. godine biti član slabo poznatog C.R. Porongosa koji se natječe u jednoj od regionalnih liga Urugvaja. Uz Godina, za taj klub je nedavno potpisao i Gonzalo Castro, nekadašnji član Malage i Real Sociedada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Godin je posljednju utakmicu odigrao 30. srpnja 2023. godine kada je nastupio u minimalnom porazu svog Velez Sarfielda od 1:0 protiv Huracana.

Godin je kroz karijeru odigrao 627 profesionalnih utakmica te je postigao 38 golova i osvojio 10 titula. S Rojiblancosima je osvojio dvije Europske lige, dva europska Superkupa, La Ligu, Kup kralja, španjolski Superkup, dok je i dva puta stizao do finala Lige prvaka.

Za reprezentaciju Urugvaja, s kojom je osvojio Copa Americu 2011. godine, odigrao je 161 utakmicu.

Komentari

Povezano