Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Dinamo doveo pojačanje iz Kolumbije, uskoro dolazi i lijevi bek Rome

Juan Jose Cordoba trebao bi idući tjedan potpisati za Dinamo, nakon što je Izvršni odbor hrvatskog prvaka na telefonskoj sjednici izglasao njegov transfer. Dinamo će Kolumbijcima platiti 2.1 milijun eura i još 20 posto budućeg transfera. Ugovor će biti potpisan na četiri godine, a potvrda transfera se očekuje idući tjedan nakon obavljenog liječničkog pregleda.

Trakavica oko ovog transfera trajala je nekoliko tjedana, budući da je njegov klub razmatrao i ponude drugih klubova. Cordobu je želio i klub iz MLS-a, ali igrač je navodno želio samo u Dinamo. Spominjao se i interes iz Saudijske Arabije, no potvrde o službenoj ponudi nije bilo. Cordoba ove sezone ima 21 nastup, šest golova i dvije asistencije kroz 1600 minuta igre za Deportivo Cali. Prema Transfermarktu, vrijedi 1.2 milijuna eura, a ugovor s kolumbijskim klubom mu traje još godinu dana. Najčešće igra na poziciji desnog krila, a može pokriti i poziciju lijevog krila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, njegovo dovođenje ne znači da je Dinamo odustao od dovođenje Marca Pašalića. Dinamo i dalje želi Rijekina reprezentativca i pokušat će ga dovesti do kraja prijelaznog roka. Također, Modri su pred dovođenjem novog lijevog beka. Radi se o Janu Oliverasu, mladom igraču Rome. Ponikao je u Espanyolu, a sa samo 12 godina pridružio se Barceloni u kojoj je proveo četiri godine.

Komentari

Povezano