Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Dinamo dovodi dvojac Rijeke?

Klubovi diljem svijeta već slažu igračke križaljke za sljedeću sezonu, a drukčije nije ni u Lijepoj našoj. Germanijak je tako jutros objavio kako je Dinamo zainteresiran za dva igrača Rijeke na čijem dovođenju već radi.

Već se otprije po hrvatskim medijima pisalo kako Dinamo želi dovesti Marka Pjacu, a kuloarske priče kažu kako je i on sam zainteresiran za povratak u klub u kojem je odradio najveći dio svoje igračke izgradnje. I dalje nije u potpunosti potvrđena priča o njegovoj odštetnoj klauzuli od 1,5 milijuna eura, barem za domaće klubove, pa stoga preostaje vidjeti koliko Rijeka ima “manevarskog prostora” za pregovore oko njegovog potencijalnog odlaska u redove rivala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo i igrač već su navodno obavili inicijalne razgovore oko prelaska. Poznato je kako su kod Damira Miškovića “svi igrači na prodaju”, a Dinamov se interes sada navodno proširio i na riječke stopere. Modrima su zanimljivi i Niko Galešić i Stjepan Radeljić, no teško je vjerovati da će Zagrepčani odriješiti kesu za obojicu. Galešić je tri godine mlađi od Radeljića, stoga je za očekivati kako će ipak on biti primarna meta Modrih ukoliko se odluče na pojačavanje zadnje linije iz redova Riječana.

Za očekivati je da će u njihovom slučaju pregovori s riječke strane biti kompleksniji vezano za dogovor oko odštete, s obzirom da ne postoji informacija o propisanoj fiksnoj cijenovnoj klauzuli. Sva tri igrača ugovorom su za Bijele vezani još dvije godine – do ljeta 2026.

Komentari

Povezano