Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Dinamo, Hajduk i Slaven Belupo novčano kažnjeni

Disciplinski sudac SuperSport Hrvatske nogometne lige Alan Klakočer donio je odluke o kaznama vezano za događaje na utakmicama 13. kola SuperSport HNL-a, a kažnjena su tri kluba.

Dinamo je zbog “osam baklji, četiri dimne bombe i jednog stroba” kažnjen s 1.200 eura. Hajduk je dobio kaznu od 6.600 eura jer je skupina navijača “zapalila dvanaest baklji, od kojih je jedna bačena na teren za igru. Jedna baklja i jedna dimna kutija bačene su u prostor ispred iste tribine, dok su tri rasprskavajuće rakete bačene u teren za igru. Zbog gustog dima od zapaljenih baklji i dimne kutije sudac utakmice je zaustavio igru u trajanju od tri minute. Po završetku utakmice utvrđeno je oštećenje 10 sjedalica na južnom ograđenom dijelu zapadne tribine gdje su bili smješteni gostujući navijači.”. Dodatno, Hajduku na teret ide i tzv. verbalni delikt koji su njihovi navijači uputili glavnom sucu utakmice Mateu Ercegu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Konačno, zbog navedenog korištenja pirotehnike na utakmici Slaven Belupa i Hajduka, kažnjen je i koprivnički klub kao organizator utakmice, no njihova kazna iznosi simboličnih – 800 eura.

Komentari

Povezano