Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Dinamo i Square upisali nove pobjede, remi Pule protiv Crnice

U petak su odigrane četiri od pet utakmica 16. kola SuperSport HMNL-a, a prva utakmica je bila na Gripama gdje je Torcida svladala Uspinjaču 4:3. Za momčad iz Splita je u prvom poluvremenu dva pogotka postigao Milan Družijanić, dok su u drugom dijelu strijelci bili Ante Kovačević i Luka Grubišić. Za Uspinjaču je Vinko Vardić postigao dva gola dok je Bruno Kovačić postigao jedan.

Pula je izgubila prvo mjesto na tablici jer je na svom terenu remizirala 3:3 protiv Crnice. Za Pulu je dvostruki strijelac bio Niko Vukmir te je pogodak za 3:2 postigao Yann Tchaptchet, ali Dragan Vuković je svojim drugim pogotkom na susretu postavio konačnih 3:3. Osim dva gola Vukovića, za goste iz Šibenike se u strijelce upisao i Lazar Milosavljević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Square je ovaj kiks Pule iskoristio i na svom terenu svladao Vrgorac te tako preuzeo prvo mjesto na tablici. Rezultat je bio 1:0, a jedini pogodak na susretu je postigao Maro Đuraš. Na susretu je moglo biti i više pogodaka, ali odlične partije između vratnica su imali Zoran Primić i Mate Vrdoljak.

Posljednju utakmicu u petak su odigrali Futsal Dinamo i Novo Vrijeme iz Makarske. Dinamo je derbiju kola upisao 3:1 pobjedu, a strijelci za “Modre” su bili Mihovil Prgomet, Neven Zonjić i Kristian Čekol. Za goste je jedini pogodak postigao Toni Jelavić koji je pri rezultatu 1:1 pogodio gredu iz akumuliranog udaraca u 17. minuti.

Posljednja utakmica 16. kola se igra u subotu od 20 sati kada Olmissum na Ribnjaku igra protiv Osijeka.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano