Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Dinamo izdao priopćenje u vezi Jakirovića

Zagrebački Dinamo je nakon jučerašnjeg sramotnog poraza na Kosovu izdao priopćenje u vezi sudbine svog trenera Sergeja Jakirovića. Ono je proizašlo i zato što je, među ostalim, sam Jakirović nakon utakmice pričao kako mora odlučiti hoće li ostati glavnim trenerom Modrih.

Kuloarske priče kažu kako je Jakirović bio i voljan napustiti klupu Modrih nakon dvaju uzastopnih poraza, ali i dva iznimno blijeda nastupa, no kako su igrači stali iza svog trenera. Kako bi se odagnale sve navedene priče, Dinamo je danas na svojim stranicama objavio kako u potpunosti stoji iza svog trenera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz iskaz pune podrške svom strategu, u priopćenju je navedeno i kako situacija nije dobra, no kako su iz kluba uvjereni kako se s Jakirovićem na čelu mogu vratiti na pobjedničke staze. Povijest nas pak uči da iskazi javne podrške trenerima najčešće rezultiraju skorim smjenama – hoće li tako biti i u ovom slučaju, odnosno hoće li Dinamovu klupu preuzeti i treća osoba u isto toliko mjeseci nove sezone, ostaje za vidjeti.

Komentari

Povezano