Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Dinamo jedva izvukao bod protiv Uspinjače u susretu s 10 golova, Pula svladala Novo Vrijeme

Danas je započelo šesto kolo SuperSport HMNL-a. Branitelj naslova Futsal Dinamo je dočekao fenjeraša Uspinjaču. Dinamo je bio veliki favorit, ali Uspinjača je bila na rubu ogromnog iznenađenja u jednoj od najuzbudljivijih utakmica sezone.

Prvo poluvrijeme je bilo mirnije od drugog te smo u njemu vidjeli „samo“ dva pogotka. U devetoj minuti je za Dinamo zabio Antonio Konsuno dok je tri minute prije odmora Toni Vučković zabio za 1:1 što je bio konačan rezultat prvog dijela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prve četiri minute drugog dijela su domaći došli do dva gola prednosti; strijelci su bili Mihovil Prgomet i Luka Perić. Nakon toga slijedi pravi blitzkrieg Uspinjače koja je u 31. i 32. minuti postigla čak tri pogotka! Niko Tolj je prvo upisao asistenciju za Marina Crnčevića te su njih dvoje zamijenili uloge strijelca i asistenta niti minutu kasnije.  U 32. minuti Martin Šundov trese mrežu domaćih za potpuni preokret i 3:4 vodstvo Uspinjače.

U 34. minuti je Dinamo izjednačio rezultat, ali tri minute kasnije Franjo Matković zabija za 4:5 te su gosti bili na korak od najveće senzacije u ovoj sezoni. Međutim, Perić u posljednjoj minuti postiže svoj drugi pogodak na susretu za konačnih 5:5 i podjelu bodova.

U drugom susretu je Pula na svom terenu ugostila Novo Vrijeme iz Makarske. Prvi pogodak na susretu je postigao domaćin preko ponajboljeg igrača u ligi u ovoj sezoni. Riječ je o Kolumbijcu Felipe Echavarria Echeverryju koji je u devetoj minuti postigao pogodak za 1:0 što je bio konačan rezultat prvog dijela.

U 28. minuti je Rafel Lima izjednačio rezultat, ali domaćini su ipak uspjeli upisati tri boda. Kao u utakmici u Zagrebu, ovdje je također konačan rezultat odlučen u posljednjoj minuti kada je Echavarria postigao svoj drugi pogodak na susretu za konačnih 2:1.

U ovome trenutku traje posljednja utakmica dana između Squarea i Osijeka.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano