Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Dinamo nema namjeru otkupiti Gabriela VIdovića iz Bayerna

Dinamo Zagreb, po svemu sudeći, neće otkupiti Gabriela Vidovića iz Bayern Munchena. 20-godišnjak je prošlog ljeta stigao u Dinamo na posudbu, a kako navodi Germanijak, Modri ga ne planiraju otkupiti za iznos koji je u rasponu od tri i pol do četiri milijuna eura.

Nije Vidović razočarao u Dinamu, igra skromnu sezonu sa sedam golova i tri asistencije, no nedovoljno dobro za postavljenu cijenu otkupa dogovorenu s bavarskim gigantom. Vidović je, dapače, u Dinamu počeo odlično te već u prve dvije utakmice, protiv Slaven Belupa i Rudeša, upisao pogodak i dvije asistencije. Činilo se tada da su iz plavog tabora pogodili s ovim pojačanjem, no Vidović je ubrzo utihnuo. Zabio je, doduše, važne golove protiv Astane u Europi te protiv Osijeka na Maksimiru, no kriza forme i diskontinuitet igranja stavili su Vidovića u drugi plan. Uglavnom je ulazio s klupe, na krilu su priliku ispred njega dobivali Arbër Hoxha i Dario Špikić, dok se u sredini nije mogao izboriti pored Martina Baturine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dovelo je to do toga da je Vidović u ovom trenutku odigrao svih 90 minuta u tek tri utakmice ove sezone. S klupe je ulazio prvenstveno u ‘manjim’ utakmicama pa ga tako u oba nedavna susreta protiv Hajduka na Poljudu uopće nismo vidjeli u igri.

Iako se u tom periodu Vidović uspio probuditi, zabivši protiv Slaven Belupa i Istre, moralo bi se dogoditi pravo čudo do kraja sezone da Dinamo promijeni odluku.

Gledam samo trenutnu situaciju i fokusiran sam na Dinamo. Ali, naravno, imam samopouzdanja da ću se dugoročno afirmirati u Bayernu. Vjerujem u sebe i svoje kvalitete.”, poručio je Vidović nedavno u intervjuu za njemačke medije, i sam priznavši da je svjestan njegovog rastanka s Dinamom. U svakom slučaju, Vidović će na kraju sezone napustiti Glavni grad, ukoliko se ne dogodi veliki preokret u domeni Vidovićevih igara ili drastičnog smanjenja otkupne klauzule u pregovorima s Bayernom.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano