Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Dinamo objavio demantij vijesti o smjeni trenera Jakirovića na kraju sezone

Kao bomba jutros je odijeknula vijest objavljena u Sportskim novostima, koja je navodila da je uprava Dinama spremila otkaz treneru Sergeju Jakiroviću čak i ukoliko osvoji duplu krunu na kraju turbulentne sezone.

Vijest je to koja je unijela puno nemira u Maksimirsku 128, a iz Sportskih novosti su tvrdili kako su u petak dobili informaciju od dva dobro obaviještena izvora kako je Jakirovićeva smjena izvjesna bez obzira na sjajne rezultate ovog proljeća i uzastopne pobjede ostvarene, između ostalog, na najtežim gostovanjima u Splitu i Rijeci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjećamo, o smjeni Sergeja Jakirovića špekuliralo se tijekom sezone i u nekoliko različitih navrata, nakon Sparte, Ballkanija, Lokomotive, PAOK-a, no sve je to mostarski stručnjak preživljavao i uzdizao se iz pepela kao Feniks, da bi 3 kola prije kraja sezone stigao pred vrata raja i, činilo se, zacementirao svoje mjesto na klupi Dinama.

Jakirovićev ugovor traje do 2026. godine, a što o svemu misli Dinamo, rekao je jutrošnji demantij na društvenim mrežama kojeg prenosimo u potpunosti:

“GNK Dinamo daje punu podršku treneru Sergeju Jakiroviću kao i cijeloj momčadi. Uvjereni smo od prvog dana da će naša ekipa predvođena trenerom Jakirovićem još jednom dokazati svima da smo najbolji u Hrvatskoj. Natpisi koji su jutros izašli u pojedinim medijima su potpuna neistina i GNK Dinamo ih oštro odbacuje.”

GNK Dinamo Facebook
Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano