Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Dinamo objavio rastanak s još trojicom igrača

Nakon što su na službenim kanalima potvrdili odlazak Tibora Halilovića iz kluba, iz Dinama je došla potvrda da su još tri igrača napustili Maksimir.

Gabrielu Vidoviću je istekla posudba iz Bayerna te se vraća u svoj matični klub. Dinamo je jednogodišnju posudbu platio 500.000 eura, a imao je opciju kupiti Vidovića za 3,5 milijuna eura. Ta opcija je vrijedila do 1. lipnja, a Dinamo je navodno ponudio Bayernu 1,7 milijuna eura za njegov otkup, što su Bavarci odbili jer žele dobiti dvostruko više.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom svog boravka, Gabriel je nastupio 40 puta te ostvario učinak od 9 pogodaka i 4 asistencije. Vidović je imao turbulentnu sezonu u kojoj je najbolje igrao na njenom kraju, kao uostalom i cijela momčad. No, visoka cijena otkupa značila je da neće ostati na Maksimiru.

Osim njega, klub je napustio i Japanac Takuro Kaneko. Miljeniku maksimirske publike je istekla posudba te se vratio u Japan. Njegova želja je bila ostati u Europi, ali se Dinamo i Sapporo nisu uspjeli dogovoriti.

U 31 utakmici za Dinamo ostvario je učinak od pet golova i šest asistencija, a navijači Dinama će ga najviše pamtiti po pogocima Real Betisu za prolazak u sljedeću fazu UEFA-ine Konferencijske lige te Lokomotivi za pobjedu u zadnjim minutama.

Posljednja u nizu objava o igračima koji napuštaju Maksmir posvećena je Josipu Drmiću. Švicarac je u Dinamo došao iz Rijeke kao slobodan igrač te je po dolasku bio najplaćeniji igrač lige.

Za Dinamo je skupio 63 nastupa u kojima je zabio 20 golova i dodao devet asistencija. Najvažniji gol u Dinamovom dresu mu je zasigurno onaj protiv Bodø/Glimta kojim je Dinamo izborio plasman u Ligu prvaka.

Komentari

Povezano