Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Dinamo pojačanje za vezni red pronašao u Srbiji

Dinamo je odlično ušao u novu sezonu. U Supersport HNL-u su ostvarili četiri dominantne pobjede u prva četiri kola, dok su u prvoj utakmici playoffa Lige prvaka s uvjerljivih 3:0 svladali Qarabağ i došli na korak od najelitnijeg klupskog natjecanja.

Unatoč sjajnom početku, na Maksimiru nisu stali s potragom za pojačanjima. Ulazak u Ligu prvaka garantira još minimalno osam jakih europskih utakmica te je širina kadra ključna za miran plov kroz prvenstvo, Kup i Ligu prvaka. Dinamo će ove sezone odigrati preko 50 utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novo ime koje se povezuje s dolaskom u Dinamo je Malijac Sambou Sissoko. Zadnji vezni trenutno igra za srpski Čukarički. Tamo je došao prije dvije godine na posudbu iz belgijskog Kortrijka te je nakon odrađene posudbe ostao u klubu. Za srpski klub skupio 76 nastupa u kojima je zabio jedan gol.

Sissoko s Čukaričkim ima ugovor do 2026., a prema pisanju srpskih medija, za njega traže 1,5 milijuna eura. Radi se o klasičnom zadnjem veznom koji razbija protivničke napade. Sissoko je zapeo za oko i ukrajinskom Krivbasu kao i belgijskom Standardu kojeg trenira Ivan Leko.

Dinamo trenutno na toj poziciji ima Josipa Mišića i Petra Sučića, dok je protiv Gorice na toj poziciji zaigrao mladi Branko Pavić. Još jedno ime na toj poziciji ne bi bilo na odmet, posebno kada europski ritam krene u punom jeku i Dinamo bude igrao utakmice svaka tri dana.

Komentari

Povezano