Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Dinamo potpisao Slovenca, Alkar bivšeg mladog reprezentativca

S povećanjem temperatura i naši su košarkaški klubovi pojačali s aktivnostima na tržištu, pa su tako Alkar i Dinamo pojačali konkurenciju na svojim bekovskim pozicijama.

Klub iz Sinja u svoje je redove doveo 21-godišnjeg Nou Svobodu, koji je protekle dvije sezone proveo u Škrljevu. Riječ je o 190 cm visokom igraču koji pokriva poziciju razigravača, te je prošle sezone u zelenom dresu bilježio 10.4 poena i 3.5 asisrencije po susretu, uz sjajnih 45% šuta za tri poena. Rođeni Križevčanin, Svoboda je iz rodnog grada stigao u mlađe kategorije Cibone, prije nego li je preko Hermes Analitice i Škrljeva stigao do Alkara, a bio je i članom svih mladih reprezentacija Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi igrač zagrebačkog Dinama je David Kralj, 25-godišnjak iz Ljubljane visok 191 cm koji pokriva pozicije 1 i 2, a prošlu je sezonu branio boje Rogaške, za koju je u slovenskom prvenstvu bilježio 15.6 poena, 3.6 skokova i 3.7 asistencija u prosjeku. Ranije u karijeri nosio je dres OlimpijeLTH CastingsaŠenčura, belgijskog Leuvena te američkog sveučilišta Coastal Carolina.

Komentari

Povezano