Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Dinamo potvrdio novog proizvođača dresova i rastanak s igračem

Ono što se neko vrijeme najavljivalo sada je dobilo i svoju službenu potvrdu. Naime, GNK Dinamo u iduću sezonu ulazi s novim sponzorom. Nakon Adidasa Modre će od iduće sezone oblačiti Castore, britanska tvrtka čije dresove nose Bayer Leverkusen, Sevilla, Aston Villa, Rangers i mnogi drugi.

“GNK Dinamo s ponosom objavljuje kako je potpisao ugovor s vodećim proizvođačem sportske opreme – Castore Sportswear, poznatom po svojoj inovativnosti i izvrsnosti, stoji u Dinamovoj objavi na društvenim mrežama. Ova suradnja predstavlja značajan korak naprijed za klub, potvrđujući našu predanost unapređenju svih aspekata našeg djelovanja. Nova suradnja s Castoreom označava i početak nove ere za GNK Dinamo. Vjerujemo da će vrhunska oprema našim igračima pružiti dodatni poticaj i omogućiti im da postignu još bolje rezultate na terenu. Radujemo se svemu što budućnost donosi u ovoj uzbudljivoj suradnji”, priopćili su iz kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema posljednjim informacijama ugovor s Castoreom je dosta izdašniji od prethodnog s Adidasom, a prema njemu će Modri moći i sami birati svoj dizajn. Uz to, Dinamo je objavio i rastanak s Tiborom Halilovićem.

Halilović je karijeru započeo u Dinamu, a igrao je i za Lokomotivu, poljsku Wislu Krakow, Rijeku i nizozemski Heerenveen. U Dinamo se vratio prošle godine te je u nedavno završenoj sezoni, u kojoj je Dinamo osvojio SuperSport HNL i SuperSport Hrvatski kup, upisao 19 nastupa, tri pogotka i jednu asistenciju.

“Tibor Halilović, nekadašnji Dinamov zagić, kadet, junior, danas iskusni vezist i jedan od miljenika suigrača i cijele momčadi, na kraju je ove sezone zaključio svoju maksimirsku epizodu. Završetkom natjecateljske godine istekao mu je ugovor s klubom i ovom mu prilikom od srca zahvaljujemo na svemu što je pružio u Dinamovu dresu i želimo sreću u nastavku karijere”, stoji u Dinamovoj objavi.

Komentari

Povezano