Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Dinamo predstavio još jedno pojačanje

Japanski nogometaš koji stiže iz japanskog kluba gdje se nedavno oprostio od navijača i poručio im da prelazi u momčad hrvatskog prvaka Takuro Kaneko novi je igrač Dinama. 

Japanac stiže na posudbu koja će trajati godinu dana i koju je Dinamo platio 400 tisuća eura, a Dinamo će 25-godišnjaka moći otkupiti za 1.1 milijun eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kaneko pokriva pozicije desnog krila i desnog beka te je bio nezamjenjiv prvotimac koji samo u jednoj utakmici nije odradio svih 90 minuta. U aktualnoj sezoni ima devet pogodaka i četiri asistencije. 

Dinamo nije obavezan otkupiti njegov ugovor i može ga poslati natrag na kraju sezone ako ne ispuni očekivanja. Transfermarkt Japanca procjenjuje na milijun eura. Kaneko pokriva pozicije desnog krila i desnog beka te je bio nezamjenjiv prvotimac koji samo u jednoj utakmici nije odradio svih 90 minuta. U aktualnoj sezoni ima devet pogodaka i četiri asistencije. 

Kaneko je dugo bio želja Dinama, ali se transfer iz nepoznatih razloga odužio. No, Kaneko je naposlijetku ipak došao u zagrebački klub i spreman je pojačati konkurenciju.

Komentari

Povezano