Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Dinamo prosuo pobjedu protiv Monaca

Drugo kolo grupne faze nove Lige prvaka donijelo je sraz između Dinama i Monaca na Maksimiru, a Modri su remizirali rezultatom 2:2.

Susret je započeo dobrom prilikom Martina Baturine u petoj minuti. Izveo je slobodnjak s obećavajuće pozicije te je lopta išla prema sredini gola, no Phillip Köhn se dobro snašao. Pokušao je i Bruno Petković akrobatski škaricama zabiti, ali je lopta otišla iznad gola u 11. minuti. U 14. minuti lopta se odbila od Maximea Bernauera u noge Takumija Minamina, no japanski reprezentativac je pucao po sredini gola gdje se Ivan Nevistić odlično snašao. U trećoj minuti nadoknade Baturina je odlično proigrao Petra Sučića koji je lažnjakom zavarao gostujuću obranu i lijevom nogom potkopao loptu u gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom dijelu u 53. minuti Petković se našao u odličnoj prilici, ali je lopta otišla desno od gola. U 66. minuti dobio je Baturina dobru loptu prema golu, mokar teren mu nije dopustio da se približi golu, ali se snašao i lijevom nogom pogodio lijevu stranu gostujućeg gola.

U 74. Magnes Akliouche je izveo korner na drugu stativu, Nevistić je izletio s gola gdje ga je nadskočio Mohammed Salisu i vratio goste na pogodak razlike. U 85. minuti došao je do obećavajuće lopte Lukas Kačavenda, no njegov udarac je bio slab i završio Köhnovim rukama. Dvije minute nakon Minamino je naletio glavom na odbijenu loptu, a sa crte je loptu skinuo Raúl Torrente. Idući napad su gosti zaradili kazneni udarac. Bernauer je bio glavni krivac, a Denis Zakarija je potvrdio poravnanje rezultata.

Nenad Bjelica je zaokružio dramatičnu završnicu nakom što je u drugoj minuti nadoknade zaradio drugi žuti karton što je rezultiralo isključenjem domaćeg trenera.

Iako je Dinamo bio dominatnija momčad većinu susreta, nije uspio pokazati iskustvo koje je potrebno za pobjeđivanje europskih utakmica.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano