Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

VIDEO Dinamo rutinski preko Gorice do polufinala Kupa

Posljednji sudionik polufinala Kupa, tražio se na Maksimiru između Dinama i Gorice. Modri su nastavili s dobrom formom te su rutinski slavili 4:0.

Već u 9. minuti vidjeli smo prvi pogodak na susretu. Petar Sučić poslao je dobru loptu u prostor za Gabriela Vidovića, koji u situaciji jedan na jedan zabija kroz noge Božidaru Radoševiću za 1:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Minutu nakon, Dinamo je imao odličnu prigodu za udvostručiti vodstvo. Sandro Kulenović presjekao je pas u obrani gostiju te uposlio Frana Brodića, ali potonji nije uspio pogoditi prazna vrata.

Brodić se za promašaj iskupio u 26. minuti, kada je iz voleja s vrha šesnaesterca pogodio za 2:0. Mogli su gosti brzo smanjiti zaostatak, no Ante Matej Jurić promašio je odličnu prigodu u situaciji jedan na jedan s Danijelom Zagorcem.

Do kraja poluvremena Dario Špikić i Gabriel Vidović isprobali su svoj nišanske sprave, oba udarca prošla su pokraj vrata.

U 56. minuti Dinamo je postigao treći pogodak. Mladi Srbin Đuro-Giulio Đekić srušio je Vidovića u kaznenom prostoru, a sudac Zdenko Lovrić pokazao je na bijelu točku. Sandro Kulenović sigurno je realizirao najstrožu kaznu za 3:0.

Uzvratili su gosti u 60. Mateo Leš lijepo je pucao s 13-14 metara, ali lopta je odsjela na gredi. Imao je i Marko Soldo dobru priliku za Goricu, ali Zagorac mu je dobro skratio kut pri udarcu.

Nakon toga dvadeset minuta nismo vidjeli ništa, a onda je Dinamo postigao pogodak za 4:0. Kulenović je uposlio mladog Luku Vrbančića, koji je mirno poentirao s ruba šesnaesterca i tako stigao do svog drugog pogotka za Modre.

Dinamo je tako uz Lokomotivu, Hajduk i Rijeku postao posljednji polufinalist Kupa. Ždrijeb polufinalnih parova održat će se u ponedjeljak.

Komentari

Povezano