Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Dinamo s tri gola uveličao Ademijev povratak

Subotnji program Supersport HNL-a otvorili su u Maksimiru Dinamo i Slaven Belupo. Bio je to debi Gabriela Vidovića u dresu Dinama te debi Roya Ferenčine. Vidović će debi pamtiti po golu, dok je Ferenčina ipak upisao poraz od 3:0.

Prvu priliku na susretu imao je Marko Bulat koji je u šestoj minuti pucao pored gola s ruba kaznenog prostora. Nakon toga Dinamo dugo nije ništa konkretno stvorio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To se promijenilo u 25. minuti kada se Vidović na najbolji mogući način predstavio domaćoj publici. Bruno Petković mu je odložio loptu, a Vidović je fantastično pogodio u dalji kut za vodstvo Dinama.

S tim rezultatom se i otišlo na predah nakon kojeg je Dinamo dodatno dodao gas i riješio pitanje pobjednika. U 50. minuti Bulat je vratio povratnu za Petkovića koji je golom obilježio prvi nastup nakon produljenja ugovora.

Pitanje pobjednika riješeno je u 66. minuti. Nakon duge lopte Roberta Ljubičića za Bulata, Daniel Štefulj je nes(p)retno poslao loptu u vlastitu mrežu za konačnih 3:0. Spomenimo još povratnički nastup Arijana Ademija koji je u igru ušao u 84. minuti.

Dinamo je tako došao na samo dva boda razmaka od Hajduka na prvom mjestu. Slaven Belupo je pak, ostao na devetoj poziciji sa šest bodova. Pet više od Rudeša koji je prikovan na posljednju poziciju.

Komentari

Povezano