Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Dinamo se rješava jednog od najvećih talenata posljednjih godina

S ugovorom koji ističe u lipnju 2024., činjenicom da ga trener Sergej Jakirović nije vodio na zimske pripreme te kako je kupljen Arber Hoxha, bilo je izvjesno kako u Maksimiru na Antonija Marina više ne računaju, a upitno je bilo jedino hoće li ostati u klubu do isteka ugovora, odraditi kratku posudbu ili pronaći novi klub uz odštetu.

U konačnici, Antonio Marin pronašao je novi klub, odlazi u ljubljansku Olimpiju i to kao njihov igrač. Marin je generacijski talent koji nikada nije dobio pravu priliku u seniorskom pogonu maksimirskog kluba. Povremeno je na posudbama u Monzi, Lokomotivi, Šibeniku i Rijeci pokazivao potencijal, početkom ove sezone dobijao je i ponešto prilika, pri čemu se čak stigao upisati u strijelce u kvalifikacijama za Ligu prvaka i prvom kolu Konferencijske lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, samo je jednu utakmicu, ako ne računamo kup natjecanje, počeo od prve minute, pa je odlučio kako je za njega očito bolje da sreću potraži negdje drugdje.

Olimpija je trenutno drugoplasirana ekipa slovenske lige s 10 bodova zaostatka za Celjem, a konkurencija na poziciji lijevog krila marinu će biti srpsko-njemački igrač Nemanja Motika koji je u 16 ovosezonskih utakmica postigao 5 pogodaka i dodao 2 asistencije.

Komentari

Povezano