Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Dinamo slavio u Makarskoj, Pula u ludoj završnici protiv Crnice zadržala prvo mjesto

Danas se igraju čak četiri utakmice sedmog kola SuperSport HMNL-a, a kolo su u Makarskoj otvorili Novo Vrijeme i Futsal Dinamo.

Gosti su poveli nakon samo 47 sekundi kada je Luka Perić primio loptu na rubu kaznenog prostora i prizemnim udarcem pogodio za 0:1 što je bio konačan rezultat prvog poluvremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 28. minuti je proradila brazilska veza kombinacija kod Novog Vremena te je Vitor Da Silva zabio za 1:1. Međutim, veselje kod domaćih je bilo kratkog vijeka jer je u 31. minuti Mateo Mužar ponovno vratio Dinamo u vodstvo. Za konačnih 1:3 je ponovno zabio Perić na prazan gol (Novo Vrijeme je igralo s golman-igračem) šest sekundi prije kraja.

15 minuta nakon početka utakmice u Makarskoj, započeo je susret između Vrgorca i Squarea. Gosti su poveli u šestoj minuti nakon što je Maro Đuraš fantastično prošao dva igrača Vrgorca te zabio za 0:1. To je bio jedini pogodak na cijelom susretu u kojem je Vrgorac pokušao doći do izjednačujućeg pogotka, ali obrana „Gospara“ je bila na visini zadatka. Square je ovom pobjedom ostao bodovno izjednačen s Dinamom i Pulom koja je teže od očekivanog došla do tri boda.

U isto vrijeme kao i ogled u Vrgorcu, igrao se zanimljiv dvoboj između Crnice i Pule. Pula je na poluvremenu vodila 2:0 pogocima Vitora Carreire i Deana Moravca, ali domaći su se vratili u igru već u drugoj minuti drugog poluvremena kada je Dragan Vuković zabio na asistenciju Nike Škugora koji je izveo slobodan udarac. Minutu kasnije Manuel Pacheco na drugoj stativi pronalazi nečuvanog Deana Moravca koji nije imao težak zadatak matirati nemoćnog Žaru Luketina za 1:3.

Crnica se nije predala te je prvo u 26. minuti preko Kneževića smanjila na 2:3 da bi u 35. minuti Jure Copić s ruba kaznenog prostora zabio za 3:3. Kada je izgledalo da će Pula otiči iz Šibenika bez pobjede, 20 sekundi prije kraja je Dean Moravac iz kontranapada zabio za 3:4 i kompletirao svoj hat-trick. Crnica je nakon toga počela igrati s golman-igračem što su gosti kaznili te je pet sekundi prije kraja na praznu mrežu zabio Pacheco za konačnih 3:5.

Pula je ovom pobjedom i dalje vodeća momčad lige. Današnji program zatvaraju Osijek i Olsmissum. Posljednja utakmica kola se igra u nedjelju kada Uspinjača dočekuje Torcidu iz Splita.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano