Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Dinamo službeno doveo stopera iz La Lige

Nakon što su jučer predstavili Marka Pjacu kao novo pojačanje na poziciji krilnog napadača, zagrebački Dinamo je danas potvrdio dolazak novog stopera. Riječ je o 22-godišnjem Španjolcu Raulu Torrenteu.

Torrente je u seniorskom nogometu debitirao već kao 16-godišnjak u lokalnom klubu Racing Cartagena Man Menor nakon čega je ubrzo prešao u redove Granade. Boje tog kluba je branio u La Ligi u sezoni 2021./22. u 18 utakmica prije nego što je doživio tešku ozljedu zbog koje je izbivao s terena između travnja 2022. godine i veljače 2023. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U sezoni 2022./23. je odigrao samo dvije utakmice u drugoj ligi te nije bio naročito važan kotačić u povratku u La Ligu, dok je prošle sezone odigrao 17 utakmica u elitnom razredu španjolskog nogometa. Ovog ljeta mu je istekao ugovor pa je kao slobodan igrač došao na Maksimir u redove hrvatskog prvaka.

– Ovim putem želim izraziti veliko zadovoljstvo što sam postao novi član Dinama. O klubu sam čuo sve najbolje, kao nogometaš koji je dosad u karijeri igrao u Španjolskoj, znam da su u europskim natjecanjima pobjeđivali Villarreal, Sevillu, a prošle sezone su izbacili i Betis. Mnogi igrači su ovdje ostvarili zapažene uspjehe, kasnije postali reprezentativci i priznate međunarodne zvijezde, pa se nadam da ću i ja poći tim stopama. Znam i za njihove fanatične navijače, a moj prvi cilj bit će opravdati njihovo povjerenje, ali i povjerenje Uprave koja mi je omogućila dolazak na Maksimir. Vidimo se na terenu, rekao je Raul nakon potpisivanja ugovora. 

gnkdinamo.hr
Komentari

Povezano