Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

VIDEO Dinamo službeno predstavio mladog lijevog beka Rome

Jan Oliveras novi je igrač Dinama. Mladi lijevi bek rođen 2004. na Maksimir dolazi na jednogodišnju posudbu kao igrač Rome. Dinamo je žurio s transferom kako bi registrirao Oliverasa do četvrtka. Tako će Španjolac biti dostupan za playoff Lige prvaka.

Oliverasa je kao 16-godišnjaka Roma za 130 tisuća eura dovela iz Barcelone. Od tada je skupio 93 nastupa za mlađe kategorije Rome u kojima je upisao jedan gol i čak 16 asistencija. Ima i osam nastupa za u-18 i u-19 selekcija španjolske reprezentacije, dok za prvu momčad Rome nije nastupio u službenoj utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako navodi Fabrizio Romano, Oliveras je odbio sve druge opcije kako bi došao na Maksimir. Dinamo na poziciji lijevog beka ima još Takuyu Ogiwaru, dok je tu poziciju krpao i Mauro Perković koji je nedavno doživio ozljedu zbog koje će neko vrijeme izbivati s travnjaka.

Oliveras će u Dinamo doći na jednogodišnju posudbu u kojoj će zagrebački klub pokrivati njegovu plaću. Ukoliko se Španjolac dokaže, na Maksimiru imaju opciju za 1,5 milijuna eura otkupiti Oliverasa.

Komentari

Povezano