Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Dinamo službeno predstavio novog vratara

Nakon što se na Maksimir vratio Nikola Čavlina, koji je odmah proslijeđen na posudbu u Osijek, sada je u Dinamo došao i Ivan Filipović. Filipoviću je u Maksimir dolazi kao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor s francuskim drugoligašem Paris FC-om.

Filipović je nogometno stasao u Graničaru iz Županje gdje je još u ranim dječačkim danima načinio prve nogometne korake, s nepunih 17 priključio se vinkovačkoj Cibaliji gdje je i počeo seniorsku karijeru, piše službena stranica Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od 2015. do 2017. godine branio je za zagrebačku Lokomotivu, potom jednu sezonu proveo na posudbi u Sesvetama nakon čega su uslijedile pune tri godine u Slavenu Belupu, od 2018. do 2021., i potom nove tri u Parisu. U zadnja dva nastupa u Maksimiru, na proljeće  2021. u dresu koprivničkog kluba, predvodio je momčad u kapetanskoj ulozi, i to u razmaku od samo tri dana, prvo u prvenstvu, potom i u Kupu.

Iznimno mi je drago i počašćen sam što mi je Dinamo pružio priliku da postanem dio njihove momčadi. Radi se o najvećem i najuspješnijem hrvatskom klubu, a količina nogometnog talenta i znanja prisutnog u njihovoj svlačionici nešto je što samo po sebi predstavlja ogroman motiv da svakodnevno radim na sebi i iz dana u dan pokušavam biti sve bolji. Navijačima mogu obećati da ću na svakom treningu davati sve od sebe, a kad se pruži prilika, pokušat ću je objeručke zgrabiti i na taj način dokazati klubu da mi je s razlogom ukazao povjerenje.

Komentari

Povezano