Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Dinamo stao u obranu svog stopera kojeg svi kritiziraju

Dinamo je jučer došao do svog prvog boda u novoj sezoni Lige prvaka. Međutim, nakon utakmice protiv Monaca je ostao veliki žal što Modri nisu upisali pobjedu jer su u jednom trenutku vodili 2:0. Na kraju je susret završio 2:2, a oba pogotka su bili plod greške igrača u obrani Dinama.

Prvi gol je skrivio vratar Ivan Nevistić, a drugi pogodak je došao iz penala koji je skrivio Maxime Bernauer. Francuz je nespretno reagirao te je nakon susreta jako kritiziran od strane navijača i stručnih kometnatora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon silnih kritika na račun Francuza se javio i Dinamo koji je odlučio dati podršku svom stoperu. Stoga su na društvenim mrežama objavili objavu u kojoj piše:

Jedan od najvećih profesionalaca koji su kao stranci stigli u naš klub. Veliki godpodin na terenu, ali i izvan njega. Kad god igra, daje 100 posto sebe za ovaj dres i za ovaj klub. Glavu gore Max! Znamo da je tebi najteže zbog jedanaesterca, ali ostavio si srce na terenu kao i svi! Zajedno idemo dalje još jači!

GNK Dinamo Zagreb

Bernauer je na početku prošle sezone došao u Dinamo iz Pariza za 1,2 milijuna eura. Prošle sezone je upisao 17 nastupa u SuperSport HNL-u te je osvojio ligu i Kup.

Komentari

Povezano