Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Dinamo svladao Torcidu, Olmissum i Osijek upisali prve pobjede

Jučer su odigrane posljednje tri utakmice drugog kola SuperSport HMNL-a. Prvo je od 17 sati Olmissum dočekao novopridošlicu u prvu ligu Uspinjaču. Prvo poluvrijeme je bilo odlično za gledatelje te smo u njemu vidjeli čak šest pogodaka. Domaćini su u roku dvije minute postigli dva pogotka kada su u sedmoj i osmoj minuti strijelci bili Josip Juretić i Antonio Sekulić. Mario Crnčević je u 12. minuti smanjio na 2:1, ali u idućoj minuti je Iliro Vanha vratio prednost domaćih na dva pogotka razlike. Dvije minute prije kraja prvog dijela, Sekulić je zabio svoj drugi pogodak na susretu. Odmah nakon primljenog pogotka gosti uzvraćaju udarac preko Franje Matkovića koji je zabio za 4:2 što je bio konačan rezultat prvog poluvremena.

U 27. minuti je Vanha je na svoj konto dodao i asistenciju kada je Jeremy Bukovec pospremio njegovo dodavanje u mrežu. Dvije minute prije kraja susreta, Martin Sundov je postigao „počasni pogodak“ za konačnih 5:3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od 18:30 smo gledali susret branitelja naslova Futsal Dinama i Torcide. Dinamo je na samom početku susreta došao u vodstvo kada je Luka Perić postigao pogodak na asistenciju Kristijana Postružina. Nakon gola se očekivalo da će Dinamo rutinski doći do pobjede, ali Torcida se pokazala kao ozbiljan suparnik. Torcida je na kraju susreta igrala s golman – igračem te su mogli doći do boda, ali odličnu priliku Antonia Repića brani Ante Pipilica te Dinamo na kraju pobjeđuje 1:0.

U posljednjoj utakmici kola je Crnica dočekala Osijek. Domaćini su poveli već u trećoj minuti preko Dragana Vukovića. Nakon toga Osijek okreće rezultat na krilima sjajnog Filipa Petrušića koji je od 8. do 17. minute postigao hat-trick! Dvije minute prije kraja prvog poluvremena, Vuković je došao do svog drugog pogotka na susretu te je na poluvremenu rezultat bio 2:3.

U 34. minuti je Eduardo de Lima je na asistenciju Jurišića zabio za 2:4. Samo minutu kasnije je sjajni Vuković na svoj konto i dodao asistenciju kada je Lazar Milosavljević zabio za konačnih 3:4. Osijeku je ovo bila prva pobjeda u sezoni. 

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano