Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Dinamo u završnici prijelaznog roka dovodi napadača iz Bundeslige

Dinamo je ljetni prijelazni rok odradio na zaista zavidnoj razini. U klub su stigli igrači poput Samyja Mmaeea i Marka Pjace koji su instantno postali prvotimci te jedni od bitnijih igrača u momčadi. Kao jedini eventualni propust može se navesti prodaja Frana Brodića u mađarski Újpest, a Dinamo je u potrazi za napadačem koji bi proširio rotaciju u tom dijelu ekipe.

Kako doznaju Sportske novosti, pronašli su rješenje u njemačkoj Bundesligi. Navodno su preostali samo završni detalji te liječnički pregled prije nego što se Nathanaël Mbuku iz Augsburga pridruži Modrima. 22-godišnji igrač iz Konga može igrati na manje-više svim napadačkim pozicijama, na oba krila, poziciji ofenzivnog veznog, ali i u vrhu napada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Dinamo bi trebao stići na posudbu nakon čega bi postojala opcija otkupa ugovora. Mbuku je svoj nogometni put započeo u mlađim kategorijama Stade Reimsa gdje i i upisao prvi seniorski nastup. Od tamo se zaputio u Augsburg, a prošlu polusezonu je proveo na posudbi u Saint-Etienneu gdje je postigao četiri gola uz dvije asistencije u 21 utakmici.

Komentari

Povezano