Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Dinamo Zagreb i Cedevita pregazili protivnike

Nakon što je jučer Zadar pobjedom protiv Cibone otvorio novu sezonu košarkaške HT Premier lige, danas smo na rasporedu imali dva susreta.

Dinamo Zagreb je ugostio Škrljevo i pobijedio s ogromnih 98:59. Ključna je bila prva četvrtina u kojoj je domaći sastav razbio suparnike rezultatom 29:7. Ostatak utakmice su rutinirano odradili do kraja, samo je bilo pitanje s koliko razlike će slaviti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U redovima Dinamo Zagreba se istaknuo Ivan Vučić koji je upisao 16 poena, 8 skokova i 8 asistencija, dok su Hrvoje Garafolič i Filip Kraljević ubacili 17, odnosno 14 poena. Kod poraženih gostiju je najraspoloženiji bio Karlo Uljarević s 20 poena.

Cedevita je na domaćem parketu razbila Bosco rezultatom 105:74. Ključna je bila treća četvrtina u kojoj su domaćini ostvarili opipljiviju prednost rezultatom 38:17 i praktički upisali pobjedu.

U redovima Cedevite se istaknuo Vito Kučić s double-double učinkom od 13 poena i 10 asistencija, dok je KeVaughn Allen nadodao 18 poena i 6 asistencija. Kod poraženih gostiju se istaknuo Borna Katanović s 13 poena i 3 asistencije.

Komentari

Povezano